Siden benytter seg av informasjonskapsler, lær mer
Norge (rediger)
Butikken vår er tilgjengelig på ditt språk og i din valuta.
Velg ditt sted:
  0
  Forespørsel
  kr 0,00
  0
  Handlevogn
  kr 0,00
  Lader...
  Lader...
  Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!
  Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!
  Office 365 - Senetic
  Typer Microsoft lisenser:
  Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
  Trenger du hjelp eller råd?
  Ring ekspertene våre:
  +47 21 95 33 61
  eller send e-post:
  software at senetic dot no
  Microsoft Volume Licensing

  I tilbudet vårt finnes det tre typer gruppelisenser fra Microsoft Volume Licensing:
  Microsoft Open License
  eierskap til
  lisenser engangsavgift

  Microsoft Open License, også kalt for OPEN lisens (eller MOLP), er den enkleste måten for å kjøpe en evigvarende lisens for Microsoft programvare.

  Den er rettet mot alle næringsaktører, både store og små firmaer, samt opplæringsinstitusjoner og offentlige organisasjonsenheter.

  MOLP muliggjør en fleksibel innkjøp av lisenser – på hvilket som helst tidspunkt i løpet av avtaleperioden og for et valgfritt antall produkter som dere skulle akkurat trenge i selskapet deres. Microsoft Open License Pack (MOLP) er tilgjengelig for selskaper, opplæringsinstitusjoner (Open Academic) og offentlige organisasjonsenheter (Open Government).
  Mer opplysninger om MOLP.
  Microsoft Open License
  eierskap til lisenser
  betaling i avdrag eller engangsavgift

  Lisensprogrammet Microsoft Open Value er rettet mot selskaper som er interesserte i innkjøp av evigvarende lisenser (som gjelder for ubestemt tid) og som vil betale for lisensene i årlige avdrag eller gjennom en engangsavgift betalet forskuddsvis.

  Avtalen er inngått for en tre års periode og alle lisenser er tilgjengelig med Software Assurance (L+SA).

  Ved bruk av Open Value programmet i opsjenen for hele firmaet (Company Wide) er det mulig med standarisering av programvarene som anvendes på alle datamaskinene i firmaet basert på minst ett av produktene i plattformene: Office, Windows eller klientadgangslisenser (CALer).
  Microsoft Open License
  lisensleie
  årsavgifter

  Open Value Subscription programmet er en måte å lisensiere programvare på som baserer på en tidsbegrenset rett til å bruke de nyeste versjoner av utvalgte produkter fra firmaet Microsoft.

  Programmet er rettet mot firmaer med minst 5 datamaskiner. Avtalen undertegnes for en periode av 3 år og det betales i årlige avdrag.
  Microsoft Open Value Subscription anbefales særlig for firmaer, der det er vanskelig å forutsi utviklingen i de nærmeste 3 årene – det kan både hende at firmaet vil utvikle seg fort og kjøpe nye datamaskiner og det kan være at det blir nødvendig å redusere antallet datamaskiner (eller at det utføres kun tidsbegrensede prosjekter f.eks. Call Centers) og vil derfor ikke investere i kjøp av eierskap til lisenser.

  Microsoft Open Value Subscriptiom jest szczególnie polecany firmom, których rozwój w ciągu najbliższych 3 lat jest trudny do przewidzenia – zarówno mogą się szybko rozwijać i kupować nowe komputery, jak i redukować ich liczbę (lub prowadzą projekty czasowe np. Call Centers) i dlatego nie chcą inwestować w zakup licencji na własność.
  Velg Open License
  Velg Open Value
  Velg OV Subscription

   

  Microsoft logo

  Microsoft er det største dataselskapet i verden. Kjent som en produsent av operativsystemene MS-DOS, Microsoft Windows og kontorprogramvare for bedrifter og privatpersoner - Microsoft Office-programpakken.

   

  Selskapet ble stiftet i 1975 for å utvikle programmeringsspråket BASIC. En rask vekst av selskapet førte til at det ble åpnet internasjonale avdelinger i ulike deler av verden. Den første store suksessen til selskapet var DOS – det første bærbare operativsystemet for datamaskiner og mikrodatamaskiner. I 1985 lanserte selskapet den første versjonen av Windows-operativsystemet, og i 1989 ble det utgitt Microsoft Office kontorpakke.

   

  En kontinuerlig utvikling og tilpasning av Microsoft produktene med tanke på behovene til de enkelte brukerne har ført til en inndeling av programvarene i 3 lisensgrupper.

   

  Inndelingen av lisenstyper er som følger:

  - OPEN (MOLP) lisenser – tilgjengelig i elektronisk versjon (tilgjengelig gjennom VLSC (Volume Licensing Service Center))
  - OEM-lisenser – dedikerte og tildelte til en bestemt fysisk enhet (server, bærbar PC, stasjonær PC)
  - FPP (BOX) lisenser – standard eskeutgave av programvaren, som oftest valgt av hjemmebrukere.

   

  Microsoft har også gruppert sine lisenser med hensyn til programvarens bruksområde. Inndelingen er som følger:

  - Kommersielle lisenser – for bedrifter og selskaper
  - Pedagogiske lisenser – for pedagogiske og vitenskapelige organisasjoner
  - Statlige lisenser – for statlige institusjoner og offentlige kontorer.

   

  Et slikt bredt utvalg av opsjoner for lisensiering av programvarer gjør det mulig å tilpasse den riktige lisensen til hver enkelte kundens individuelle behov.

   

  Blant de mest populære Microsoft-produkter er Office-kontorpakker og Windows-operativsystemet, som har utgaver både for hjemmebruk og serverbruk. Omfattende språkpakker gjør at hver datamaskinbruker i verden er i stand til å bruke Microsoft programvarene effektivt og problemfritt.

   

  Aktuelle spesialtilbud:
  Hold kontakten!
  Få nyhetsbrevet vårt og hold deg oppdatert med kampanjene og nyhetene våre.

  Ved å klikke "Abonner" godtar du å motta markedsføringsinformasjon til e-postadressen din. Dine personopplysninger blir administrert av Senetic AS med registrert kontor i Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo, Norway. Du har rett til å kreve tilgang til personopplysninger for å rette, slette eller begrense behandlingen, i tillegg til å komme med innvendinger mot behandlingen. Detaljert informasjon om behandling av personopplysninger finnes i personvernerklæringen.

  Feil e-post adresse.
  Denne E-post adressen har allerede blitt bekreftet.
  Denne E-post adressen har ikke blitt bekreftet ennå.
  Takk!
  Sjekk innboksen din - du vil motta en melding fra oss som ber deg bekrefte ditt abonnement på nyhetsbrevet.
  Partnere
  Betalingsmåter
  Forsendelsesmåter