Siden benytter seg av informasjonskapsler, lær mer
0
Forespørsel
kr 0,00
0
Handlevogn
kr 0,00
Lader...
Lader...
Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!
Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert! Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!
Office 365 - Senetic
Typer Microsoft lisenser:
Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
Trenger du hjelp eller råd?
Ring ekspertene våre:
+47 21 95 33 61
eller send e-post:
software at senetic dot no
Microsoft Volume Licensing

I tilbudet vårt finnes det tre typer gruppelisenser fra Microsoft Volume Licensing:
Microsoft Open License
eierskap til
lisenser engangsavgift

Microsoft Open License, også kalt for OPEN lisens (eller MOLP), er den enkleste måten for å kjøpe en evigvarende lisens for Microsoft programvare.

Den er rettet mot alle næringsaktører, både store og små firmaer, samt opplæringsinstitusjoner og offentlige organisasjonsenheter.

MOLP muliggjør en fleksibel innkjøp av lisenser – på hvilket som helst tidspunkt i løpet av avtaleperioden og for et valgfritt antall produkter som dere skulle akkurat trenge i selskapet deres. Microsoft Open License Pack (MOLP) er tilgjengelig for selskaper, opplæringsinstitusjoner (Open Academic) og offentlige organisasjonsenheter (Open Government).
Mer opplysninger om MOLP.
Microsoft Open License
eierskap til lisenser
betaling i avdrag eller engangsavgift

Lisensprogrammet Microsoft Open Value er rettet mot selskaper som er interesserte i innkjøp av evigvarende lisenser (som gjelder for ubestemt tid) og som vil betale for lisensene i årlige avdrag eller gjennom en engangsavgift betalet forskuddsvis.

Avtalen er inngått for en tre års periode og alle lisenser er tilgjengelig med Software Assurance (L+SA).

Ved bruk av Open Value programmet i opsjenen for hele firmaet (Company Wide) er det mulig med standarisering av programvarene som anvendes på alle datamaskinene i firmaet basert på minst ett av produktene i plattformene: Office, Windows eller klientadgangslisenser (CALer).
Microsoft Open License
lisensleie
årsavgifter

Open Value Subscription programmet er en måte å lisensiere programvare på som baserer på en tidsbegrenset rett til å bruke de nyeste versjoner av utvalgte produkter fra firmaet Microsoft.

Programmet er rettet mot firmaer med minst 5 datamaskiner. Avtalen undertegnes for en periode av 3 år og det betales i årlige avdrag.
Microsoft Open Value Subscription anbefales særlig for firmaer, der det er vanskelig å forutsi utviklingen i de nærmeste 3 årene – det kan både hende at firmaet vil utvikle seg fort og kjøpe nye datamaskiner og det kan være at det blir nødvendig å redusere antallet datamaskiner (eller at det utføres kun tidsbegrensede prosjekter f.eks. Call Centers) og vil derfor ikke investere i kjøp av eierskap til lisenser.

Microsoft Open Value Subscriptiom jest szczególnie polecany firmom, których rozwój w ciągu najbliższych 3 lat jest trudny do przewidzenia – zarówno mogą się szybko rozwijać i kupować nowe komputery, jak i redukować ich liczbę (lub prowadzą projekty czasowe np. Call Centers) i dlatego nie chcą inwestować w zakup licencji na własność.
Velg Open License
Velg Open Value
Velg OV Subscription

 

Microsoft logo

Microsoft er det største dataselskapet i verden. Kjent som en produsent av operativsystemene MS-DOS, Microsoft Windows og kontorprogramvare for bedrifter og privatpersoner - Microsoft Office-programpakken.

 

Selskapet ble stiftet i 1975 for å utvikle programmeringsspråket BASIC. En rask vekst av selskapet førte til at det ble åpnet internasjonale avdelinger i ulike deler av verden. Den første store suksessen til selskapet var DOS – det første bærbare operativsystemet for datamaskiner og mikrodatamaskiner. I 1985 lanserte selskapet den første versjonen av Windows-operativsystemet, og i 1989 ble det utgitt Microsoft Office kontorpakke.

 

En kontinuerlig utvikling og tilpasning av Microsoft produktene med tanke på behovene til de enkelte brukerne har ført til en inndeling av programvarene i 3 lisensgrupper.

 

Inndelingen av lisenstyper er som følger:

- OPEN (MOLP) lisenser – tilgjengelig i elektronisk versjon (tilgjengelig gjennom VLSC (Volume Licensing Service Center))
- OEM-lisenser – dedikerte og tildelte til en bestemt fysisk enhet (server, bærbar PC, stasjonær PC)
- FPP (BOX) lisenser – standard eskeutgave av programvaren, som oftest valgt av hjemmebrukere.

 

Microsoft har også gruppert sine lisenser med hensyn til programvarens bruksområde. Inndelingen er som følger:

- Kommersielle lisenser – for bedrifter og selskaper
- Pedagogiske lisenser – for pedagogiske og vitenskapelige organisasjoner
- Statlige lisenser – for statlige institusjoner og offentlige kontorer.

 

Et slikt bredt utvalg av opsjoner for lisensiering av programvarer gjør det mulig å tilpasse den riktige lisensen til hver enkelte kundens individuelle behov.

 

Blant de mest populære Microsoft-produkter er Office-kontorpakker og Windows-operativsystemet, som har utgaver både for hjemmebruk og serverbruk. Omfattende språkpakker gjør at hver datamaskinbruker i verden er i stand til å bruke Microsoft programvarene effektivt og problemfritt.

 

Aktuelle spesialtilbud:
-16%
-48%
Hold kontakten!
Få nyhetsbrevet vårt og hold deg oppdatert med kampanjene og nyhetene våre.
Ved å klikke "Abonner" godtar du å motta markedsføringsinformasjon til e-postadressen din. Dine personopplysninger blir administrert av Senetic AS med registrert kontor i Tjuvholmen Alle 3 0250 Oslo, Norway. Du har rett til å kreve tilgang til personopplysninger for å rette, slette eller begrense behandlingen, i tillegg til å komme med innvendinger mot behandlingen. Detaljert informasjon om behandling av personopplysninger finnes i personvernerklæringen.
Feil e-post adresse.
Denne E-post adressen har allerede blitt bekreftet.
Denne E-post adressen har ikke blitt bekreftet ennå.
Takk!
Sjekk innboksen din - du vil motta en melding fra oss som ber deg bekrefte ditt abonnement på nyhetsbrevet.
Partnere
Betalingsmåter
Forsendelsesmåter