Siden benytter seg av informasjonskapsler, lær mer
Norge (rediger)
Butikken vår er tilgjengelig på ditt språk og i din valuta.
Velg ditt sted:
  0
  Forespørsel
  kr 0,00
  0
  Handlevogn
  kr 0,00
  Lader...
  Lader...
  Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!
  Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!

  Om firmaet

  Vi er en bedrift som fokuserer på dynamisk utvikling. Vi utvider kontinuerlig virksomheten vår i IT-bransjen. Vi tilbyr bransjeledende server- og nettverksløsninger samt de nyeste programvarene, med fokus på pålitelige prestisjefylte merkevarer.

  Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. Ved å forbedre våre kompetanser og tilby utstyr av høyeste kvalitet, støtter vi virksomheten til våre kunder i det kommersielle, offentlige og pedagogiske markedet. Vi tilbyr løsninger blant annet fra Cisco, Dell, Ubiquiti, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec eller VMware.

  Pålitelige produkter i kombinasjon med profesjonell rådgivning forårsaker at vårt tilbud er av stor interesse. Ved å skaffe ytterligere ferdigheter i bruk av våre produkter fikk vi «Microsoft Gold-sertifisert Partner» tittelen.

  Vi forbedrer stadig våre kvalifikasjoner. Våre løsninger er tilgjengelige til konkurransedyktige priser, slik at kundene kan skaffe seg de beste produktene på markedet.

  Ved å kombinere behovene til selv de minste foretakene med et bredt utvalg av produkter fra verdens største produsenter, integrerer vi IT-markedet i Europa, og forbedrer flyten av moderne løsninger.

  Ved å utvide vår virkningsfelt prøver vi å utveksle våre utviklede relasjoner, nettverk av kontakter og fordelene med disse til kundetilfredshet. Hver kunde er like viktig for oss, uavhengig av størrelse og virksomhetens behov.

  Aktuelle spesialtilbud:
  -12%
  Hold kontakten!
  Få nyhetsbrevet vårt og hold deg oppdatert med kampanjene og nyhetene våre.
  Ved å klikke "Abonner" godtar du å motta markedsføringsinformasjon til e-postadressen din. Dine personopplysninger blir administrert av Senetic AS med registrert kontor i Tjuvholmen Alle 3 0250 Oslo, Norway. Du har rett til å kreve tilgang til personopplysninger for å rette, slette eller begrense behandlingen, i tillegg til å komme med innvendinger mot behandlingen. Detaljert informasjon om behandling av personopplysninger finnes i personvernerklæringen.
  Feil e-post adresse.
  Denne E-post adressen har allerede blitt bekreftet.
  Denne E-post adressen har ikke blitt bekreftet ennå.
  Takk!
  Sjekk innboksen din - du vil motta en melding fra oss som ber deg bekrefte ditt abonnement på nyhetsbrevet.
  Partnere
  Betalingsmåter
  Forsendelsesmåter