Siden benytter seg av informasjonskapsler, lær mer
Norge (rediger)
Butikken vår er tilgjengelig på ditt språk og i din valuta.
Velg ditt sted:
  0
  Forespørsel
  kr 0,00
  0
  Handlevogn
  kr 0,00
  Lader...
  Lader...
  Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!
  Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!Forespørselen og bestillingen har blitt oppdatert!


  Symantec logo

  Et selskap opprettet på 80-tallet, som setter særlig fokus på programvare innenfor datasikkerhet og dataforvaltning. Dette internasjonale selskapet begynte sin karriere i IT-bransjen med utvikling av en teksteditor og en Q&A database, deretter utarbeidet selskapet ulike pakker utviklingsverktøy, og til slutt lanserte de antivirus programvarepakker og verktøyprogramvarer under det felles navnet Norton.

   

  Symantec er et ledende selskap i markedet for programvare til beskyttelse av nettverkskommunikasjonen, lynmeldinger, innholdssjekk, meldingsarkivering, overensstemmelse med juridiske krav og antivirus og antispam programvare.

   

  Blant kjente produkter fra denne produsenten er slike programvarepakker som Backup Exec, Endpoint Protection og System Recovery.

   

  Backup Exec er et program som muliggjør effektiv dataarkivering i en enkel disk-til-disk-til-tape modell. Applikasjonen gir mulighet for databeskyttelse på filservere, SQL-servere og Microsoft Exchange. Gjennom bruk av teknologien Granual Recovery Technology (teknologi for grundig datagjenoppretting) muliggjør den en rask og problemfri gjenoppretting av data til og med med gjenoppretting av individuelle e-postmeldinger eller enkelte attributter og egenskaper til brukerne.

   

  Endpoint Protection er en integrert løsning som brukes til databeskyttelse i bedrifter. Kombinasjonen av funksjonaliteten på antivirus programvaren med verktøy for applikasjonskontroll og brannmurskontroll gjør at denne programvaren blir et fullt nyttig sikkerhetsagent som styres av kun en enkelt administrasjonskonsoll.

   

  System Recovery er derimot en programvare til gjenoppretting av Windows systemet som samarbeider med andre løsninger innenfor sikkerhet og administrasjon fra Symantec. Programmet gjør det mulig med automatisert administrasjon av distribuerte systemer for sikkerhetskopiering, og muliggjør også datagjenoppretting i tilfelle skade på server eller datamaskin. Gjennom bruk av programvaren kan administratorene kopiere systemgjenopprettingspunkter automatisk på eksterne FTP-servere.

   

  Aktuelle spesialtilbud:
  -48%
  Hold kontakten!
  Få nyhetsbrevet vårt og hold deg oppdatert med kampanjene og nyhetene våre.
  Ved å klikke "Abonner" godtar du å motta markedsføringsinformasjon til e-postadressen din. Dine personopplysninger blir administrert av Senetic AS med registrert kontor i Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo, Norway. Du har rett til å kreve tilgang til personopplysninger for å rette, slette eller begrense behandlingen, i tillegg til å komme med innvendinger mot behandlingen. Detaljert informasjon om behandling av personopplysninger finnes i personvernerklæringen.
  Feil e-post adresse.
  Denne E-post adressen har allerede blitt bekreftet.
  Denne E-post adressen har ikke blitt bekreftet ennå.
  Takk!
  Sjekk innboksen din - du vil motta en melding fra oss som ber deg bekrefte ditt abonnement på nyhetsbrevet.
  Partnere
  Betalingsmåter
  Forsendelsesmåter